×

Smo družinsko podjetje, ki se nahaja v vasi Šentjošt nad Horjulom, 20 km stran od Ljubljane. S svojim delovanjem smo pričeli leta 1993, od leta 2009 pa restavracijo vodi chef Luka Košir.

Ponudba restavracije temelji na uporabi lokalnih živil z izjemo divjega ulova iz Jadrana. Meni se dnevno spreminja in je odvisen od letnih časov in svežih živil, ki so takrat na voljo.

Ponosni smo na to, da lahko gostu ponudimo hrano direktno iz njive na krožnik. Narava okoli nas je s kančkom vloženega truda človeških rok radodarna. Sama bogata tradicija naših krajev nas povezuje s tem, da uporabljamo obilo divjih rastlin skozi celo leto.

Uporabljamo tradicionalne in moderne metode shranjevanja od kisanja, soljenja, sušenja, prekajevanja, fermentiranja do marmelad, kompotov domačih žganic in podobno. Živila shranjujemo v polni zrelosti, in to ponudimo v mesecih, ko tega v naravi ni.

80% sadja in zelenjave pridelamo sami na domači kmetiji.